ГЕРБ в момента расте като външния дълг. Това заяви лидерът на

...
ГЕРБ в момента расте като външния дълг. Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Бойко на предизборна среща: ГЕРБ расте като външния дълг!

ГЕРБ сега пораства като външния дълг. Това заяви водачът на партията Бойко Борисов на среща със симпатизанти в 23-и МИР-София. Партийното мероприятие, на което участваха и претендентите от листата на ГЕРБ-СДС в изборния регион, бе предавано на фейсбук страницата му.

Трябва по този начин да се представим на изборите, че да не би трябвало да има други избори, хората единствено това желаят, сподели той.

Борисов поръча на претендентите и водачите на листи да изясняват на всеки в София и там, където вървят, какво е направено и хората да вършат разлика. Вече четвърта година, откогато ни няма в ръководството, всичко пораства – корупцията, инфлацията, единствено след дерогацията бензинът е на същите цени, уточни водачът на ГЕРБ. И описа виц в края на срещата – " ГЕРБ сега пораства като външния дълг ".

Борисов обърна внимание, че ГЕРБ-СДС в два от регионите в столицата има нови водачи 23-и МИР – Георги Георгиев, и в 24-и - Рая Назарян. Той посочи, че са се пробвали и дават място на младежите да излязат напред и да демонстрират какво могат, да се развиват, написа Българска телеграфна агенция.

Председателят на ГЕРБ означи още, че доста знакови за „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) лица не са водачи на листи за идния избор.



" Катастрофата е огромна и парите ги няма. Дадоха се пари на пенсионерите от заеми. Ще продължим да ги даваме, тъй като този ангажимент е стихотворец.

Както за пенсионерите, по този начин и за защитата и нейната рационализация, тъй като светът е във война ", добави Борисов.  

" В образованието, културата и спорта имаме извънредно положителни фрагменти. В правосъдната система и изобщо в системата като такава.

Добре, че направихме изборите на тези значими органи, тъй като като се сетим за програмата на ПП-ДБ имаше единствено едно име - за началник на КПКОНПИ Бойко Рашков. Какво толкоз видяха тези хора, каква праволинейност, какви триумфи, с изключение на едни контрабандисти, които пускат доноси против мен, че съм изяждал хора ", сподели той.  

" Трябва да кажем на софиянци какво ще създадем в идващите четири години. Съотношението Брутният вътрешен продукт - покупателна стойност на популацията. Това е операция. Няма да се учудя на следващия ден да излезе и да каже: " С телефона си плащаме билетите ", ще го бият Борис Бонев ", уточни Борисов.  

Йорданка Фандъкова изиска да вземе думата. 

" Всички се радват на новите рейсове и тролеи. Направихме цифрова гражданска война в градския превоз.

Често го употребявам, тъй като ми харесва. Вадя си кредитната карта, качвам се, чекирам се, слизам си и нямам кахъри.

Това е на малко места в Европа. Знаете, че и с паркирането се получават известия. София е един от градовете с голям скок в публичния превоз. 

Искам да знаете всички, че сега единствените планове, които се извършват в София, опасявахме се че развиването ще спре, Антон Хекимян го повтаряше, само че единствените планове, които сега се работят са плановете, които ние осигурихме ", съобщи някогашната кметица. 

Тя напомни, че Асен Василев е извадил плана за метрото от проекта, само че финансирането му е било подсигурени в последните месеци и ще има нови 10 км. метро. 

Фандъкова показа, че не е видяла упоритост в плановете за продължение на модернизацията на градския превоз. 

" Промяната не е фойерверк или значка, която да закичим. За нея са нужни визия, съответен проект и доста, доста, доста работа.

Само че последната дума не я чух в последните три години. Едно време имахме слоган  " работа, работа, работа ", напомни тя. 

" В момента има единствено битка за постове ", добави Фандъкова.  

" Баща, наследник и внук. Сложно е, само че изкарахме 10 месеца дружно. " Заключ " и толкоз.
ТЕМА преди 50 минути 1999 преди 2 часа 1309 преди 2 часа 856
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР